Naivt att tro

Ingen är snäll för att vara snäll. Eller i alla fall så är det väldigt sällsynt att någon är det. Jag trodde återigen att en ny bekantskap var snäll för att vederbörande ville väl och var godhjärtad och tyckte om mig men det visade sig vara min naiva tro på godheten hos andra. Hon är snäll, men inte utan att få ut något för egen vinning. Själv känner jag mig dum och skäms lite att jag trodde att jag, för en gångs skull, var lite speciell. Hon tyckte om mig.

Det tar sådan energi att bli besviken och känna sig lurad. Men jag har bara mig själv att skylla, jag borde veta bättre :/ Nåväl, det blev ju på ett sätt ändå en win, win men minst för mig och jag kan ju inte ta upp det och prata om att jag blev besviken. Det blir liksom fel för det går inte att komma åt. Hon vet att jag vet att hon vet osv. Det känns bara så dumt att bli så styrd utan att man själv har förstått det. Ett klassiskt psykopatspel. Man förstår inte förrän efteråt.

På väg hem från jobbet så såg jag dessa stackare som trodde att det var dags att komma tillbaka.

Jag tänkte att de också blivit förda bakom ljuset, eller helt enkelt lurade faktiskt ;D Våren är inte ens i närheten och det snöar ute. Sånt är livet!

Kram 

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.