Vad gör man en ledig dag?

En ledig dag, hemma med barn och det är strålande sol ute! Vad gör man då? Såklart så tar vi på oss varma kläder, går ut och jag aktiverar barnen!

Nej, det har jag faktiskt inte gjort. Vi är inne och gömmer oss. Jag gillar sol men känner stress att man måste gå ut och få ut det mesta av den här dagen, då blir jag helt tvärt emot istället. Samma på sommaren. Alla ska ut och bli bruna men jag är inne och pysslar. Blir stressad och jag gillar att bara vara när jag är ledig. Att lata mig i alla fall vissa dagar så gör jag så.

Inte ofta jag dricker energidricka men det är uppfriskande och gott ibland 🙂 

ikväll så blir det skjutsande hit och dit till barnens olika aktiviteter och imorgon jobb igen. Sedan är det långhelg på påsken. Så skönt och jag fyller år på påskafton 🐣 Jag blir hela 44 år 😛 sex år kvar till 50 Haha vilken milstolpe, eller kanske inte?  Livet går sin egen väg och vi följer efter 🥂

Kram!

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.