Påskhelg

Det blev vab idag istället för att jobba. Dotra har influensa och varit sängliggande hela dagen med feber och värk. Som om vi inte haft nog med att vara sjuka denna vinter/vår men så är det när man är en familj med tre barn, det går runt och det är bara att gilla läget! Jag har legat och myst hos henne, det är det bästa som finns ❤️ Mina barn är mitt allt!

Jag har fixat lite påskris  idag.

Gillar blomfjädrar och rosa 🌸

och jag som trodde att det är ett säkert vårtecken när påskhelgen är här men icke nu, här väntas mer snö!

Nu ska jag ta hand om mina barn och snart susstime 😀 Bästa tiden på dygnet 🤭

Kram!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: