Vad gör man på en regnig söndag?

På söndagar så får man ligga länge i sängen och sen äta en stor frukost med familjen i lugn och ro. Min säng är min viktigaste möbel och där spenderar jag min tid så mycket jag kan så att ligga kvar länge är inget problem för mig.

Att välja tiden till bra saker-kvalitetstid, har jag lyckats med idag. Först ut till motionsspåret och sen tränat.

Lyx att få ägna tid åt sig själv och för en gångs skull  slippa titta på klockan hela tiden. På kvällen så spelade LIF A-lag match och vi bestämde oss för att åka och kolla hela familjen. Regnigt och kyligt var det.

Det är så kul att se tjejerna spela för att min man har tränat några av spelarna när de var småtjejer och nu är de 16 år. Speciellt kul för min man att se hur de har utvecklats från att ha tittat efter maskar i jorden och fjärilar på fotbollsplanen till att bli riktiga spelare ❤

Jag och Håkan värmde oss med varsin kaffe medan barnen fick bullar och cola.

Mååål! Landvetter vann med 9-1!!

Nu är det skönt att vara hemma i värmen igen och ska hoppa in i duschen. En rykande het dusch 🤗

Ny vecka imorgon och dags att jobba igen. Helgen är för kort 😅 Önskar er en god natt

Kram

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.