Liseberg med familjen

För ett par veckor sedan så skulle youtubern Joakim Lundell DJ:a på Liseberg men vi hade ingen möjlighet att gå då vi fick reda på det så sent, men spelningen blev inställd till mina barns stora glädje 😃 och jag lovade att vi skulle gå när han kommer tillbaka. Idag var dagen d och vi åkte in så vi var där direkt när de öppnade.

Barnen hann åka en massa attraktioner och vår dotter hade med sig en kompis. Det blev en kanondag. Våra pojkar var mest spelsugna så vi gick åt vårt håll medan min man var med tjejerna. Sedan träffades vi och var tillsammans innan spelningen med Jocke ”Jockiboi” Lundell.

Tjejerna stod längst fram såklart 😜 De var väldigt nöjda och glada efteråt.

Efter spelningen så delades det ut löpsedlar och chipspåsar. Påhittigt löp 😘

Jag är nöjd med dagen och det känns skönt att barnen är nöjda och glada.

Jag tycker det är så skönt att få komma hem, ta bort sminket, duscha och lägga sig. Barnen sover och det ska jag också snart göra. Varför går helgen så fort?! Upp tidigt igen imorgon…

Natti 🤗

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.