Ger man de lillfingret

Jag orkar inte med en del människor som man bjuder in eller är trevlig mot. Så många som vill ta hela armen för att man ger de ett lillfinger, de äter verkligen upp en. Det verkar vara en epidemi bland folk att bete sig så med ”Jag ska ha allt” attityden och helst äga en, annars blir de sura, griniga och vägrar vara vän eller bekant för att man inte ställer upp på att bli uppäten. Jag har ett liv, en familj som jag prioriterar. Jag lever inte genom nya bekantskaper, vänner eller sociala medier.

Mitt liv är så mycket mer än vad andra ser och där är endast min familj inbjuden. De som känner mig utan och innan är min familj, jag behöver inte leverera utan jag kan vara den jag är med både bra och mindre bra sidor. Det hade varit så skönt om det fanns en mer avslappnad attityd bland andra och ta det som det är istället för att tvinga sig på en. Jag klarar inte att få folk på halsen, backa lite. Jag undrar hur det är med den sociala kompetensen hos vissa, man måste lära sig att känna av och respektera andras rum.

Om någon visar mig att de vill ha lite ”space” så backar jag och respekterar det. Aldrig att jag tvingar mig på någon, blir grinig eller bitter för det.

Det är skönt att kunna andas och vara avslappnad, eller hur?

Önskar er en fin dag  🤗

 

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.