Eget liv och egen tid

Dagarna går så fort att jag inte hänger med i tempot. Jag hade, utan problem, kunnat ligga i hängmattan hela dagarna och inte göra något. Så skönt och avstressande det hade varit. Jag önskar mig ett hus på landet, modell äldre, en lummig trädgård och vara där och skrota hela dagarna, utan mobil och sociala medier. Bara jag och familjen, utan yttre påverkan. Tillbaka till naturen!

Men just nu ser det inte ut så. Yttre påverkan är den värsta, så oharmoniskt och ytligt. Idag tog jag hand om både miitt yttre och mitt inre. Det blev gymmet 😌

Träning är medicin. Den bästa kompisen (och ibland värsta fiende) som man har en terapisession med och mår så bra av.. oftast iallafall 😝 Allmänt idag så känner jag mig irriterad och har en känsla av att aldrig hinna ikapp själsligen. Jag måste få min tid utan barn. Jag älskar mina barn över allt annat men ibland vill man ha vuxentid också. Ett eget liv. Det är jobbigt att hela tiden bara finnas för andra och att inte få tid till det jag tycker är viktigt för mig.

”Det är bara att ta dig den tiden för dig själv, det måste du”

Det är många som säger det till mig men så enkelt är det inte. Ibland går man på knäna för att orka, så hur ska jag kunna ta mig tid? Då blir det en stress i sig att kräva att jag ska få min tid. Det tar bara energi och därav min irritation. Det är alltid lätt att ge andra råd om hur de ska leva sina liv…  Jag vet att de menar väl och tänker på mitt bästa ❤ Men allt är inte så enkelt.

Hoppas jag har ork och tid att ta mig till gymmet imorgon, bara det vore en bedrift 💞

Missförstå mig inte nu, jag älskar min familj och mina barn över allt men jag måste också få leva mitt liv ❤

Kram 

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

2 reaktioner till “Eget liv och egen tid”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.