Snart sommarlov

Nu är det en vecka kvar tills sommarlovet börjar och det är verkligen skönt och behövligt. En tid med vila, utflykter, resor och även en del reflektion om händelser från hösten och vintern. Hur vill vi forma vår framtid och vad vill/behöver vi ändra? Alla har säkert något som behöver ändras och tänkas igenom. Nya beslut om hur och vad som ska göras. Eller så tar man det som det kommer. Jag är en person som vrider och vänder på allt.

Frågor som: Varför gjorde hon så? Varför sa han så? Undrar vad de menade med det? Vad tycker de egentligen?  Och när någon svarar med tystnad och ignorerar, vad betyder egentligen deras tystnad? Att jag har sagt eller gjort något fel? Att jag sagt något som fått de att börja fundera? Jag vet inte. Många gånger känner jag mig bortskuffad.

Nu behöver jag en välbehövlig paus från livet. Det blir för mycket drama, missförstånd, rädsla, konflikter och det ser jag runt omkring mig utan att jag är inblandad. Men personer som mår dåligt blir ofta elaka och då blir man indragen i det och behandlad på ett ofördelaktigt sätt som är svårt att komma åt. Bara för att en har blivit sårad och illa behandlad av andra så ger det inte de rätten att lägga över det på andra. Så känner jag i allafall. Det får mig att känna mig dålig.

Det är svårt att lyfta upp varandra men det borde inte vara så.

Igår så gick jag en promenad med min dotter ❤️ En liten pw 

Det slutade med skavsår på hälen! Jag får alltid skavsår oavsett vilka skor jag använder. Skorna är nya så då krävs egentligen compeed. Både jag och Filippa gick barfota den sista biten.

Barfotabarn

Jag älskar att gå barfota! Visst är det ett gulligt ord också, barfota.

Vi hittade vackra lupiner också. De doftar så gott och de är inte ogräs, ok? 😜🤣

Ingen svensk sommar utan lupiner…

Jag har lite migrän och spända muskler och för mig lindrar den gamla välbeprövade spikmattan.

Dags att plågas lite 😘

Kram

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.