Miljövänliga bärkassar

Sponsrat inlägg

Bärkassar använder vi oss av dagligen och det vi brukar slarva med är att tänka miljövänligt när vi lägger våra varor i både fruktpåsar och bärkassar. npaplast har tillverkat flera olika miljövänliga påsar till olika ändamål i 15 års tid.

Denna söta kasse kan du få i olika färger och en egen logotyp. Något för ditt företag?

 

 

För mig är det viktigt att veta att företag kan erbjuda miljövänliga alternativ och att jag som konsument själv kan välja.

Här hittar du flera olika miljövänliga bärkassar

Klicka gärna på länken för att läsa mer om hur de arbetar för miljön https://npaplast.se/

 

 

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.