Poolhäng och otur

Idag så har det varit lugnt och jag har vilat hyn från solen. Min son åkte hem till en kompis som också är i Torrevieja. De lekte och hade poolhäng hemma i hans hus 😀

Finaste kompisarna! Kul att man kan träffa sina kompisar även här, i Spanien 💞

Här så hade pappa och de andra poolhäng medan jag fixade disk och tvätt. Blir en hel del tvätt även här 😘

På eftermiddagen så gick vi omkring i omgivningarna för att hitta lite fina stränder och annat sevärt. Bara husen här tycker jag är så charmiga och vackra.

Palmer och blommor är så fint 🙏🏻

Igår så var vi iväg och handlade mat. Det finns säkert exotisk mat hemma också men det här är man ju lite mer vaken på att se sådant.

Bläckfisk har jag ju ätit och det var inte gott… segt och konstigt.

Själv så gillar jag lite mer rosa, söta saker.

Jag ville hitta en kroppsskrubb för min är hemma i Sverige och jag behövde också en ansiktspeeling. Jag letade hylla upp och hylle ner efter ansiktspeeling. Helt plötsligt ovanför mig så flög en förpackning ut framför ögonen på mig och ner på golvet. Jag tog upp den för att ställa tillbaka förpackningen och såg då att det var ju en ansiktspeeling! Jag hade ju inte ens touchat hyllan och jag stod ju där själv. Märkligt! Någon tyckte väl att jag skulle ha den.

Är ni vidskepliga? Jag själv är en skeptiker men nog har det hänt saker jag inte kan förklara. Idag är det ju Fredagen den 13:e och jag kan inte påstå att jag tror på sådant men lite otur har jag haft. Nu ikväll när jag stod i badrummet och skulle göra iordning mig så ställde jag tillbaka en flaska rengöringsmjölk och råkade komma åt den långa glashyllan vid spegeln. Självklart så lyftes den upp, landade på handfatet och vidare ner på stengolvet med ett kras!!! Hela familjen kom springandes och undrade förskräckta vad det var! Så surt när det händer 😫 Det är ju inte vår lägenhet. Jättetråkigt. Inte för att jag tror att dagens datum har med saken att göra men ändå 🤦‍♀️

Det är en ny dag i morgon i allafall, men den kanske blir värre 🤣🤘

Nu är det dags för mig att sova. Önskar er en fridfull natt ✨🌙

Kram

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.