CitronmarknadSolen gassar, värmen vibrerar i luften och lukten av olika sorters mat och kryddor blandas med lukten av svett och cologne. Högljudda och hetsiga diskussioner hörs mellan försäljare och eventuella köpare.

Vi är på citronmarknaden i Guardamar. Den kallas för citronmarknaden för att den ligger mitt i citron och apelsinodlingarna. Här säljs det mesta som en marknad kan erbjuda.

Allt från krimskrams och blingbling till lite mer välgjorda skor och märkeskopior.

Som på de flesta turistställena så är säljarna väldigt gåpåiga och aggressiva så man får ha skinn på näsan och ändå visa på ödmjukhet och humor när man pratar med dem.

Solfjädrar och spanska klänningar är ingen ovanlig syn 😍❤️

Tänk på att ha rejält med kontanter med er för de allra flesta tar inte kort. Endast några matställen accepterar kort och du kommer att göra av med mer pengar än du räknat med från början, speciellt om du har barn 🤑

Guld och glitter går alltid hem hos mig men jag vågade knappt ta upp och titta på saker för vips så var en säljare där och ryckte i mig ” best price, only for you” 🤣

Mycket och god mat har de 🍤🍲 Jag lovar, även om du är mätt innan så blir du hungrig när du kommer dit!

Klassiska namnarmband

 

Att komma ifrån sol och bad är väldigt skönt! Jag gillar att se och upptäcka saker så med barn är detta ett bra alternativ 🙂

Kram

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

2 reaktioner till “Citronmarknad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.