Njuter av att vara hemmaVi har haft en härlig semester men inget är mer lyx än att komma hem till vackra Sverige igen ❤  Sådant vackert, cleant och fräscht land vi har! Som en granne sa: Man måste resa bort ibland för att uppskatta och förstå det man har!  Det stämmer.  Nu bor vi ju permanent i Sverige och  det är verkligen vackert här! Hur fint, soligt och hur mycket palmer och billig mat vi än har i Spanien så är hemma alltid Sverige!

Jag vill dela med mig av lite bilder från vår semester som jag inte lagt upp innan.

Den vackra poolen!

Citron och Apelsinodlingar. Exotiskt för oss nordbor och vi såg många vingårdar längs vägen i sluttningar. Någon gång så kanske vi besöker dessa odlingar 🍇 Jag älskar att upptäcka andra kulturer, mat och dryck. Det blir man rik på.

Vattenflaskor utanför grindarna är en vanlig syn. Det är för att hålla hundarna borta från att kissa på fasaderna så istället kissar de på flaskorna, har jag fått förklarat för mig av våra spanska grannar.

En kväll började det regna lätt och vi hoppades på ett ordentligt skyfall och gärna med åska och blixtrar, men tyvärr blev det inte mer än några droppar innan solen sken igen.

Den vackra marinan är väl värd ett besök.

En paus på kafé Lolyta, tror jag det hette…

Milkshakes till barnen.

Det vackra kulturhuset.

Så vackra palmkantade gator i staden.

Avklippta jeans och brunbrända ben.. 😜

Röd flagg=ej bad. Självklart får man bada på egen risk men strömmarna var så starka så vi satte oss och åt glass och tog en drink istället.

Med en underbar vy…

En vacker och meditativ vy 🙏🏻

Ni kan tänka er själva, ljudet från havet som slår emot klipporna!

Men bild taget från bilen på väg hemåt 😘 Älskar dessa berg. Påminner om Landvetter trots att vi inte har det lika kargt. Vackert ät det i allafall!

Sista strandbesöket 😍

Och poolen utanför lägenheten.

Mina små sälar 🤣❤

Hur härligt det än har varit i Torrevieja så är det sååå skönt art få komma hem!!

Nu ska vi njuta lite av den svenska sommaren och jag ser fram emot hösten ❤🙏🏻

 Kram!

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.