Aktiva barn

Lördagsaktiviteten blev skateparken med familjen. Killarna både skejtade och åkte kickbike.

Vår dotter däremot, satt och klagade på ont i armen. Igår var  hon nämligen hos en kompis och gungat i hängmattan. Kompisen tog hög fart och då ramlade Filippa ut. Självklart upp i luften och landade på sin arm. Samma arm som hon fick en spricka i för ett par somrar sedan då hon ramlade när hon åkte inlines.

Vi ville avvakta med att åka in så vi åkte till skateparken först och sedan till akuten. Jag var osäker på om det behövdes men hon stod på sig. Jag brukar nämligen vilja avvakta då jag tänker att det finns allvarliga olyckor och sjukdomsfall som behöver akuten. Men det visade sig att Filippa hade rätt!!

Röntgen och konstaterad spricka i armen. Domen blev gips i tre veckor 😱😢

Nu får kompisar skriva 😛 Filippa är ändå på bra humör och inget klagande, men hon har alltid varit en tuff tjej ❤️

Men såklart att man som mamma får ett sting av dåligt samvete då jag inte åkte in direkt. Nu är hon iallafall gipsad ❤️🙏🏻 Älskade dotter!!!

Aktiva och sociala barn har jag, med skinn på näsan 💞 Det är jag tacksam över.

Kram!

 

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.