Löpning och vodkaRimmar det illa? Inte alls! Jag vaknade i morse med halsont och snorig näsa så det var bara att ta sig en liten hutt med polsk vodka och det är inte fy skam! Nu i kväll så tog jag mig en till hutt och snörade på mig löparskorna. Här ska svettas ut bakterierna och så SKÖNT det var att springa. Tanken var att jag skulle ta det lugnt och ta en pw  men det var så underbart väder med svalare luft och regn. Det kan inte bli bättre så det blev en härlig löprunda, efter det en het dusch och lite vodka.

Om barnen tillåter så blir det tidigt i säng så att jag kan kurera mig, men de har ju sommarlov och har vänt på dygnet men det får vi vända tillbaka om jag ska stå ut ….

Njut av regnet och eventuell kommande åska…

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: