Människokärlek

Jag blir tårögd när jag läser hur fint Eric Torell hyllas runt om. Han föll offer för polisernas dödande skott när han, i natten, ville leka och gick omkring med en leksakspistol i Stockholm. Eric hade Downs syndrom och autism.

Jag vill skriva ett kärleksfullt inlägg om honom och de som hyllar honom på olika sätt. Så fint gjort! Jag tänker inte skriva om polisernas misstag och vad jag tycker, det leder ingenstans…

Graffitti på tåg, för en gångs skull något betydelsefullt och jag undrar hur ni tänker som kallar denna vackra målning för skadegörelse och slöseri med skattepengar? Låt den vackra hyllningen vara kvar.

Så tragiskt det som hänt och mina tankar går till anhöriga och vänner till Eric.

 

Kram!

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.