Sweet like candy parfym

För ett par dagar sedan så fick jag en vackert inslagen present av min man.

Från Grand parfymeri! Jag gissade på antingen en god parfym eller hudvårdsprodukt.

Min man känner mig utan och innan 😀❤️ Jag älskar den här parfymen och flaskan. Jag hade inte ens sagt det till honom och jag som sneglat länge på den parfymen utan att han vetat om det. Min typ av doft!

Flaskan är så feminint vacker med en puff och så är det min favoritfärg också 💝

För mig är det viktigt med dofter för välmåendet. En del dofter har man jobbiga och tråkiga minnen av så blir jag påmind och blir nedstämd av dem. Den här doften från Ariana Grande får mig på bra humör och jag känner mig harmonisk och bubblig.

Jag gillar blommiga, söta och friska dofter som får mig att känna mig lättare i sinnet. De ska dofta feminint, mjukt och lätt som känslan av ett friskt sommarregn. Flaskan är minst lika viktig. Rosa, guld och glitter gillar jag 💖

Så gulligt att han köpte den till mig! Jag brukar inte unna mig sådant, det kanske jag ska börja med?! Vackra och goda parfymer för välmåendet 💋

Kram

 

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.