Hjälp att starta eget

Inlägget är sponsrat  och innehåller länkar

Jag och många med mig som jobbar som influencer/bloggare, kommer till en punkt när man vill prova sina vingar och starta eget men många backar eller drar ut på det för att det är en hel djungel av kunskap och regler. Dessutom så är det väldigt dyrt. Men så behöver det inte vara. När du vill starta eget så finns det enklare sätt än att starta något stort och komplicerat. På Starta Enskild Firma Finns det både hjälp och tips som du har stor nytta av.

Du registrerar dig snabbt och enkelt på bara 5 minuter och det finns alltid hjälp tillhands för att få råd på telefon, mejl eller chat.

Varför tveka på att starta något som är för dig och din framtid? Jag har bestämt mig att starta enskild firma och utveckla mig vidare med det jag tycker är roligt och givande.

Känner du dig redo? Gå in HÄR och läs mer om vad de kan göra för dig.

Lycka till!!

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.