Ljuslyktor från Chilli

Inlägget är ett samarbete och innehåller länkar

Härliga höst! Och vintern och julen väntar runt hörnet.  Vad är då bättre än att dekorera ditt hem och mysa till det med lyktor? Jag älskar ljuslyktor och att ha det lite överallt hemma för att få upp den riktiga mysfaktorn. Tänk mörkt och kallt ute och inne sitter du och kurar i soffan med en pläd och tända ljuslyktor!

Chilli har härliga och vackra lyktor i olika konstellationer som passar de flesta i tycke och smak.  Kolla in dessa härliga ljuslyktor.

En vacker kandelaber är en riktig stämningshöjare och ger en lite lyxigare känsla.

En av de jag föll för är de här snygga

Jag tycker att de är lite mer annorlunda och speciella.

Både lite mer trendiga lyktor till lite mer traditionella.

Det ni söker inom lyktor och ljushållare finns här

Jag har svårt att välja, men mitt hem kommer att fyllas på med fler lyktor från Chilli

Jag hoppas att ni får lite mer inspo av bilderna och att ni klickar på länkarna för att hitta era favoriter!

Kram

 

 

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.