Sims drömvärld

Ett konstkvarter, ett modekvarter, ett snobbkvarter där de rika bor. Jag gillar sims! Tänk om verkligheten kunde se ut som sims istället. Fina gator, parker och lägenheter, sol och avslappnat. Så enkelt 😘

Jag är hemma med min dotter som är sjuk 🤒 och hon ligger och spelar sims som jag också gillar.

Jag gillar fantasi mer än verklighet och tittar hellre på DisneyPixar filmer än andra filmer. Med undantag för ”Det” såklart ❤️🤡🎈 Fantasi, skräck och   Disney är kul! Kultur är viktigt och blir viktigare ju hårdare vår verklighet blir. Vi behöver den ventilen med filmer, spel och nöjen. Bättre berusningsmedel finns inte.

Kram

 

 

 

 

 

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.