Skoldag med sonen

Idag har jag varit med min yngsta son i skolan hela dagen. Jag satt med honom hela tiden och hjälpte honom. Jättemysigt och roligt att få vara med och se hur han har det i skolan. Jag kan intyga att han har det väldigt bra och har fina kompisar som han leker med.

Jag rekommenderar alla föräldrar att vara med ibland och leva ditt barns liv för en dag. Dessutom lärorikt som förälder att se vad ditt barn behöver hjälp med hemma. Tex koncentration och hur man ska göra för att stötta sitt  barn. Det handlar inte om att barnet har någon form av problematik men man lär känna sitt barn i skolan vilket man annars inte ser. När de börjar i trean så är det lite sent påtänkt och då vill de nog inte ha med oss 😂

Nu är det skönt att vara hemma och inne i värmen. Har ni pyntat något ännu? Jag har inte gjort något men ska börja till helgen att ta fram adventssaker. Egentligen vore det bekvämt att ta fram allt så är det gjort.

Så här har det sett ut tidigare jular

Julgranskulor i guldfärg som örhängen…

Glitter, ljus och flerfärgad ljusslinga i granen ✔️

Kram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.