Vackra Freddie Mercury

Jag kan inte förstå att det gått hela 27 år sedan Freddie Mercury gick bort. Året efter, på våren 1992 så flyttade jag till London för att jobba som barnflicka hos en judisk familj. Jag var nyss fyllda 18  år. Det var en härlig känsla att få vara nära honom i hans stad där han bodde och nära hans hus. England älskar Queen och Freddie. I varje pub spelades deras musik ❤️ Han var död men jag kände mig nära honom.

Nu får vi leva på minnen av en stor artist, den största genom tiderna. Jag ser fram emot att se filmen Bohemian Rhapsody 😘 När jag nu får tillfälle…

Tyvärr så dog han allt för ung endast 45 år, denna vackra själ. Han levde sitt liv till det yttersta och han var en älskad person. Ett geni 💫

24 November 1991 🌹

 

 

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.