December

Välkommen December. Julmånad och den första riktiga vintermånaden. Vi har redan pyntat alla julsaker och tagit fram julgranen. Min son ville så gärna pynta granen direkt men jag sa att vi väntar. På eftermiddagen när jag skulle hämta min andra son så passade han på.. när vi kom hem stod granen framme och pyntet var påbörjat.. bara fortsätta då🎄🤣

Idag ska min äldsta son iväg till skateparken och skejta några timmar med pappa och en kompis. Vi andra har inte planerat något för dagen.

Vi ska hitta ett ställe där vi kan sätta upp vår lilla tomtenisse dörr 💞

Önskar er en fin 1:a Advent ✨

 

 

 

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.