Julshopping! Det var dag nr 1 och dag 2 är imorgon. Jag är tyvärr alltid ute i sista stund när det gäller julklappar. Jag gillar att köpa till barnen, det är så kul att se hur glada de blir när de får det de önskat.

Jag har mer önskningar till mig själv än pengar och den känslan är de flesta bekant med. Så mycket man vill ha men jag tycker ärligt att det ändå är roligare att ge. Att göra andra glada!

När jag kom hem så tog jag av mig mina stretchjeans, tröja och tog på mig min julpyjamas 🎄 En klassisk flanellpyjamas och jag minns för tio år sedan så fick jag en liknande i julklapp. De är tidlösa.

Nu har jag nästan tre veckors ledigt både från skola och jobb. Vilken lyx!! Det som är skönast är att man får sova tills man vaknar och slipper väcka barnen. Det är jobbigt att behöva dra upp de i mörker och regn.

Klapparna är inslagna och jag ska ta kväll.

Paula

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *