Shoppingdag 2 avverkades igår och det är skönt att det är över. Jag gillar inte när det är mycket folk och hög ljudvolym. Det finns olika sorters stress och den typen av stress med höga röster och folk som puttas och är sura klarar jag inte. Människor med vassa armbågar är det värsta jag vet. Hårda och elaka människor som bara ska ha, så osköna människor.

Det härliga i julmörkret är alla ljus och allt glitter.

Vi tog en fika på espressohouse och få lite lugn och ro, en paus i stressen men en tjej som jobbade där var så jobbig! Skrek ut beställningarna Hahaha 😂 Dryg var hon också. -VANILJLATTE!!! När jag går och fikar så ska det vara rogivande personal och inbjudande. Men det är ju espressohouse så vad kan man vänta sig?

En del ska inte ha ett serviceyrke 😁

På väg hem.. En del pyntar upp sitt hus med glitter, ljus och tomtar. Jättefint!

Lyser upp i mörkret 💫✨

Idag blir det Ica och köpa julmat och kanske också lite mer julklappar… Snart är det julafton och då blir det mys, lugn och ro med familjen. Det bästa som finns, att kunna skrota omkring hemma i pyjamas och äta choklad !

Önskar er en God Jul 🎄 ✨

Paula

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *