Jag vaknar med sprängande huvudvärk, ont i hela ansiktet och i munnen. Genomtäppt och varm. Dagen efter är det min dotters ”tur”, med över 39 graders feber, frossa och snorig. Sedan mellanpojken…

Varför ska vi få vara friska när vi är lediga när vi inte är det annars? Dessa smittor och sjukdomar…

Vi hade massor inplanerat nu på lovet men det får vi skjuta på tills längre fram. Vi har hunnit åka till Bounce i alla fall!

Två timmar var vi där och jag och min man tittade på. Jag kände mig redan då hängig, men nästa gång vill jag vara med!!! Det ser jättekul ut!

Jag ökade på kaloriintaget istället … Det är ju ändå jullov och jag är hängig… då är man värd sånt.

Innan vi alla blev sjuka så ville barnen till Universeum. Det märks att barnen börjar bli större nu, det är inte lika kul längre och de har ju varit där så många gånger. Jag tycker fortfarande att det är kul! Jag är fascinerade av djur och natur!

Speciellt ormarna..

Jag kan stå och titta på de hur länge som helst.

Ett stycke sötnos 🥰

Alltid när man har varit iväg så är det skönast att komma hem igen. Ta på sig bekväma mjukiskläder och lägga sig i sängen.

Jag har slarvat med min ingefärashot och den är superbra mot förkylning så nu har jag gjort en och med chili i. Så stark! Räcker med lite att dricka morgon och kväll.

Jag har i två stora bitar riven ingefära, tre citroner, en lime och en hel chili. Har det i en liter vatten ca 50 grader, låter det stå några timmar och svalna av. Blandar i en stor matsked med honung. Rör om och sedan silar jag och häller i en flaska.
Nu tänker jag köra det här hela vintern för att få i mig vitaminer.

Bunkra upp med nyttigheter mellan choklad och fika. Det onyttiga kommer jag att lägga helt åt sidan när jag blir frisk! Nytt år och nya tag!

Paula

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *