Hur många gånger har ni inte planerat och tänkt på att göra något och sedan väntat? ”Jag gör det sen”. Men den tiden sen kanske vi inte hinner.

Jag kan inte vänta, då kanske det är försent för att göra det man ville göra. Att våga göra det, satsa på en utbildning, sök det jobbet du vill ha och utforska något du inte tidigare vågat. Försök att bygga upp något utifrån dina förutsättningar, ”sen” kan vara försent.

Ju äldre jag blir desto mer bråttom har jag att skapa mig den framtid jag vill ha. Jag har ca en termin kvar i skolan så är jag färdigutbildad barnskötare och kan börja leva igen.
Arbeta dagligen och bygga upp den tillvaro jag så länge önskat mig men inte haft möjlighet till att ha. Livet ska man vara rädd om och göra det bästa av det man har. Jag känner mig positiv inför framtiden!

Stäng av för de som tar energi och var öppen för de som vill dig väl, är ödmjuka och vill se dig lyckas.
Ibland är man tvungen att ha negativa människor omkring sig, det är inte alltid man kan välja dagligen vem man har i närheten i jobb och skola men det är under en period och det går man hitta vägar till att ta sig igenom.

Vill man framåt och jobbar för det så kommer man sakta men säkert fram till målet med en hel del erfarenhet rikare.

Gör det du mår bra av. Bit för bit och steg för steg… i din takt.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *