jobba, sjuk, jobba, sjuk

Visst har det varit en härlig vinter? Nä, det tycker inte jag heller. Speciellt inte nu när det ska vara vår och snön och kylan biter sig kvar. Förkylningar, influensor och magsjukor avlöser varandra och jag hinner knappt börja jobba förrän jag blir sjuk igen. Nu jobbar ju jag med barn så det är inte konstigt att man blir sjuk men flera som också är konstant sjuka som inte jobbar bland barn. Jag känner mig som ett barn just nu och gnäller att jag inte står ut längre och jag orkar inte meeeerr! Men man blir ju galen till slut när det är snö, kallt och sjukdomar för jämnan.

I går efter jobbet kände jag att något var på gång. Stickningar i halsen, hosta och somnade efter middagen, det är inte likt mig. Idag har jag tjocka byxor, ett linne, stickad tröja, stickade sockor och min mans tjocka adidasjacka. På det har jag täcke men fryser ändå.

Min man kom till sängen och lämnade världens godisskål och ett glas cola till mig. Det var ju gulligt!

Skönt att bli lite ompysslad, som ett barn, när man är sjuk. Jag hoppas nu att det stoppar så jag blir frisk snart, det är tråkigt att vara sjuk, att bara göra inget och de konstiga drömmarna man får på natten. Usch.

Ikväll är det mellofinal också. Bryr ni er och ska rösta? Jag själv har tröttnat men slötittar för barnen vill se. Föräldrarfällan 😉  Det känns så förlegat, ytligt och trist med mello. Lite tramsvarning numera, tyvärr.

Nu ska jag försöka ta mig ur min kokong och ta mig en het dusch.

Kram!

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.