Solsken och vårfåglar!

Så härligt!! Idag var en underbar dag med solsken! Jag och min man satte oss på balkongen med en kopp kaffe och ett wienerbröd och njöt av solen, fågelsång från vårfåglarna och fika.

I det här landet så är vi svältfödda på sol och värme så varje liten solstråle som når oss så springer vi ut, blundar och njuter. Det ser rätt kul ut!

Vi har haft sämre tur med vår tvättmaskin. Den har pajat och började ryka så jag och min man har spenderat halva dagen i tvättstugan idag. Halleluja för tvättstuga! Vad hade vi gjort utan den?

Vårt badrumsgolv såg ut så här och tvättmaskinen svek oss 🙁 Men nu har vi tvättat nonstop i fyra timmar så nu är vi ikapp. Vi hann med att städa också och det här är en liten del av det jag hittade under soffan.  Trevligt.

Jaha, var det där strumpor och borttappade leksaker fanns 😀 Hittar en massa smått och gott under alla möbler. Nu är det fräsch och tvättat hemma!

Vi hann vara ute en stund och njöt av den snart inkommande våren. Snälla, försvinn inte nu.

Trots trasig tvättmaskin och allmänt rörigt så blev söndagen fin. Imorgon börjar en ny vecka med jobb men nu har vi fått lite energi så det överlever vi väl?! Vi kämpar på.

Kram!!

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.