Ledig dag

Igår jobbade jag en lång dag på nästan tio timmar så jag var värd en ledig dag 😉  Det vanliga när jag är ledig så är det de tråkiga sakerna som ska göras. Allt ifrån adminsaker för barnen och plocka hemma. Efter det så åt jag en sushilunch som är min favorit. Älskar sushi!

När barnen kom hem från skolan så åkte vi iväg in till Göteborg och fyllde på barnens garderober lite. 

Jag hittade inga kläder till mig, men jag hade i och för sig inte den tiden heller. Tre barn och full rulle! Jag hittade däremot en maffig kristallkrona som jag vill ha.

Den satt i lagom synhöjd i en klädbutik. Väldigt iögonfallande. Lite mindre dock, så hade den passat perfekt här hemma. Om den nu varit till försäljning då. Det var mysigt att strosa omkring lite med barnen.

Man blir ju såklart hungrig av att promenixa och shoppa så vi fyllde våra magar med jättegod mat på kfc.

En ”bucket” full med friterad kyckling och till det cola och pommes (nej, jag åt inte hela själv). Barnen tog barnmeny som de snabbt slukade. Helt ok snabbmat men tyvärr inte godare än Mac Donalds 🙂

Nu känner jag mig så trött att jag mår illa. Alla sover redan så nu är det min tur att sluta mina blå.

Natti, natti 🌛

 

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.