Freddie Mercury, darling

Under December så ser jag fram emot att, för en gångs skull, se en film som inte är en barnfilm. Filmen om Freddie Mercury. Bara det gör att vi kan skippa sommaren och gå direkt in på vintern 😘 Filmen kommer att heta ”Bohemian Raphsody” och är en hyllning till Freddie Mercury. Den kommer inte bara handla om honom, utan också om Queen, innan och efter hans död.

Freddie Mercury spelas av Rami Malek

Jag har alltid fascinerats av Freddie, både som artist och som person. Ingen har den karisman, full i fan, humorn och hans sexappeal ❤ Dessutom sättet han levde på, det extravaganta, utsvävande festerna och hans utsvävande liv.  Jag har, som ett fan, sett dokumentärer och läst en del  och hans kärlek, Jim Hutton, skrev en bok om hans liv med Freddie. Har inte läst den men hoppas och tror att den saknar allt för privata bitar. Jag har svårt att förstå att man har ett förhållande och sen går ut med detaljer om sexliv- när, var, hur. Den typen av personer kan aldrig få min respekt. Varför har man  behov av att meddela omvärlden om det som är privat mellan två människor?! Jag hade inte uppskattat det. Men som jag upplever Hutton så var han en bra, omtänksam och varm person så jag kan inte tänka mig att några intima detaljer eller meningslöst trams presenteras i boken. Jag vill mer veta om personen bakom artisten Mercury, Farrokh Bulsara.

 Freddie däremot delgav en vän om hur han levde ”Fuck it, i do everything with everybody, darling” men då valde han det själv.  Då visste man ju inte ännu vad aids var riktigt och hur man fick sjukdomen 😢 Jag har inga moraliska synpunkter alls om hur hetero lr homosexuella levde då. Jag får bara ont i hjärtat av att de drabbades av den vidriga sjukdomen hiv som utvecklade aids. Hade Freddie Mercury orkat leva några månader till så hade han överlevt då bromsmediciner upptäcktes. Kanske hade han inte levt idag men bra mycket längre än 1991. I år skulle han ha fyllt 72 år. En spännande livshistoria kommer vi att få se i filmen, ser fram emot det! En musikalisk och privat bild av de största vi haft.

Kram!

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.