Attraktionslagen

Det är otroligt vad många  omänskliga och empatistörda människor man träffar på ibland. Jag funderar mer och mer på varför man råkar ut för dem?

Jag pratade om det med en kollega och jag fick en intressant diskussion med henne om hur folk är, hur man tar det och varför det drabbar en.

Hon sa att hon är en grubblande och känslig person och hon läser mycket om varför dåliga saker händer vissa personer mer än andra och varför en del är kännande, sökande människor som känner in och ser saker mer än andra och varför en del går genom livet med fniss, skratt och avslappnad ”fest” attityd till det mesta medan andra (som jag) är bevakande, rädda, tillbakadragna och tänkande  och förstår andras känslor mer. Vi som känner mer får mer negativt.

Hon tog upp något jag själv grubblat lite på och det är attraktionslagen, alltså det man utstrålar, det får man tillbaka. Om jag är rädd för att något ska hända, tex råka ut för elaka människor som mobbar, hånar och sänker mig, så blir jag utsatt för det. Eller tankekraft, det jag önskar mig och vill ska hända, det händer. Inte att jag ska bli miljonär då men händelser i livet som man inte nödvändigtvis jobbar för att få. Man påverkar medvetet eller omedvetet sitt öde genom de tankar man har.

Det var skönt att veta att man inte är ensam om att tänka, känna  och förstå.  Det är så många som är egoistiska, empatilösa och kalla idag.  Elakhet har blivit så vanligt att det anses vara normalt och en rättighet att bete sig så. Det finns inga gränser för vad som är rätt och fel. Det är sunt förnuft och uppfostran att veta det!

När det gäller attraktionslagen så känner jag att det stämmer. Det finns inget som egentligen heter karma, för rättvisa är något som vi människor har skapat och den existerar egentligen inte. Olyckligt lottade finns det däremot i livet men det har inget med det jag menar nu att göra.

Det stämmer att man omger sig av olika kraftfält som andra kan känna av och utnyttja till sin egen fördel. Andra känner av de energier du omger dig av och speciellt illasinnade personer ser vilka de kan gå på för sina egna intressens skull och att trycka tilll.  Psykopater äter sådana människor som oss.

Det man kan göra för att ändra sina energier är att tänka annorlunda, att träna på att ändra sina energier till mer positiva. Har man fått en dålig start, blivit sänkt många gånger och är lite tilltufsad av livet och andra så går våra tankar i en deprimerad och negativ bana,  man har tappat tron och det utstrålar man.

Bittra människor som har sura kommentarer och negativa tankar om allt och alla drar till sig negativitet. De människorna är egentligen inte elaka utan de har blivit stukade av livet på ett annat sätt än vi andra. Börjar de att tänka på ett annat sätt och jobbar på att ändra sitt kraftfält så får de en annan attraktionskraft.

Nu vet jag att det inte är lätt, det krävs ork, styrka och tålamod. Är man redan stukad så är det svårt men väl värt att försöka för sin egen skull.

Jag vet orsaken till attraktionskraften men svaret, hur man ändrar, är så mycket svårare. Det är svårt utan någon som tror på en och lyfter en. Alla behöver någon som ser en, tror på en och lyfter upp en.

Det viktiga är ändå att man är medveten om vad man utsöndrar för energi. Att inte låta andra tro att de bestämmer över dig och dina känslor och vilken sorts person du är.

Kram!

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.