Kalas och lyckan över bubblor

Vår helg hittills har varit bra och mycket att göra. Min dotter hade en kompis som kom hit och sov över efter deras fotbollsträning  och på kvällen så satt vi tillsammans och tittade på filmen ”Rum 213” och den blir till och med jag skrämd av Hahaha 👻

Idag hade vår vackra tjej kalas på prison island och hon hade ett väldigt roligt och bra kalas med hennes fina vänner. Jag är glad att hon har så fina kompisar och det är roligt när de är här och sover över 😃.

På eftermiddagen så åkte vi och gick runt i affärer och sen fikade.

Jag älskar att titta och lukta på blommor men är tyvärr dålig på att sköta de.

Jag funderade på att köpa lite blommor och ha ute men vi kommer inte att vara hemma så mycket på semestern så då känns det meningslöst. Oäkta blommor kanske?

Jag har alltid gillat att gå på café och fika. Min familj brukade alltid driva med mig när jag bodde hemma att jag kommer att bli en bakelsetant på Östermalm när jag blir gammal 😋 Gärna för mig! Låter ju toppen, både Östermalm och bakelsetant.

Eftersom vår minsting också nyligen fyllt år så fick han pengar av hans mormor och för en del av de så köpte han en såpbubbelmaskin och den gick vi ut med på gården bland de andra barnen. Det var vääääldigt populärt vill jag lova. Så gulligt att se barn i olika åldrar ha så kul med en såpbubbelmaskin!

Snart dags att ladda kropp och själ och krypa ner i sängen. Önskar er en god natt.

Kram

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.