Skogen för att andas

Söndag och vila? Vår dotter hade match idag men eftersom min man är tränare så åkte han med henne. Hela våren och in på sommaren så är det matcher varje helg så nästa helg ska jag med och titta. De vann med 10-0 denna gången och hon gjorde ett mål, eller ”nätade” som det heter 😀

Jag har varit ute på en lång pw i skogen. Så skönt att rensa tankar och svettas för idag var det riktigt varmt, fick lite huvudvärk för ovanan av värmen. Nu börjar, drick ordentligt, perioden 💦

Det är nu det börjar slå ut, den här perioden är magisk med en explosion av knoppar som spricker ut och alla naturdofter. Den bästa tiden att promenixa eller springa i skogen.

På väg till skogen så går jag förbi villaområden och det har alltid sett likadant ut sedan jag var i tonåren. De vuxna fixar med sina bilar eller trädgården på helgen. De som var i min ålder då, när deras föräldrar tvättade bilen, så gör vi nu. Men jag känner mig inte så vuxen. Jag har inget hus, jag tvättar inte bilen på helgen. Kommer jag att bli så vuxen och inrutad? Jag tror inte det 😎 Men jag är vuxen på andra sätt.

Nästa vecka blir en kortvecka med långhelg, inte mig emot, trots att jag gillar mitt jobb så gillar jag ännu mer att vara hemma med min familj 😍

Kramar 💞

 

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.