Vilodag och soleksem

Helt ok vilodag. Upp med barnen och åka med de till skolan, sen iväg och handla mat. Jag tänkte att jag skulle vila en liten stund men somnade ifrån ☺ Härligt att bara släppa allt annat som man ”måste” göra och bara sjunka in i drömmarnas värld. Sen tillbaka till skolan och hämta barn, gjöra ordning de till aktiviteter och sen tog jag en liten promenix. Inte en pw, utan bara en lugn promenix och tog lite kort.

Kan man annat än att älska syrener?!!

Jag har legat i solen en liten stund och solen tar styggt! Knappt tio minuter och jag fick färg, speciellt på bröst och axlar! Jag är rätt känslig så jag fick lite soleksem 😮☀

Min man jobbar sent och jag har barnen ❤❤❤ Det bästa som finns att umgås med mina barn 😊❤ Nu blir det tv kväll 😊

Kram alla fina ❤

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.