Min tro på mänskligheten…

Efter dagar av turbulens i media av den grova ”skämt” låten av någon som vill vara artist och kallar sig för Mr cool, så har jag lyssnat, tagit in fakta, läst korkade inlägg av, för mig, låtsas journalister som tycker att låten behövs.

En låt jag vägrar skriva titeln på då den är emot allt det jag står för och ord jag aldrig använder i tal eller i skrift. Jag har i det längsta dragit mig för att skriva något om det för att bryta trenden att uppmärksamma och sprida det vidare. Droppen för mig var när dessa avarter går ut i media och förklarar att deras sjuka texter om våldtäkt mot barn är ett skämt. Det är roligt och skojigt. Jag kan med ord eller text inte förklara och uttrycka mig vilken ren avsky och äckel jag känner av dessa människor som vill kalla sig musiker/ artister. Mr cool ska tydligen vara komiker och jag önskar att karma för en gång skull ger humorn tillbaka till honom.

Jag kan verkligen inte förstå hur andra musiker vill och kan tänka sig att samarbeta med den typen av människor men jag har förstått att pedofiler, tydligen, är vanligt förekommande i den branschen, om än undangömt för de flesta.Det jag däremot är glad över och får mig att återfå en liten tilltro till en liten klick människor, är de som skarpt och stenhårt tar avstånd av dessa avarter till människor!

Att arbeta mot pedofili, våldäkter och människohandel är något jag vill arbeta med om möjligt och jag hyllar er som brinner för detta och arbetar mot våldet mot barn. Barn är försvarslösa och det behövs fler vuxna som, med kraft, går emot detta.

Att gå på ett barn i vilken våldshandling det än handlar om är aldrig acceptabelt och ska aldrig normaliseras eller bagatelliseras, någonsin!

 

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.