Min mans födelsedag och snäckplockning på stranden

Min fina älskling fyller hela 43 år idag och vi firade hemma med tårta som jag bakat idag. En gräddtårta med jordgubbar på toppen.

Barnen ville bada och då bestämde Håkan att vi skulle åka till havet istället. Havet är vackrare och härligare att bada i än sjön och det var ganska många besökare vid stranden och några som badade trots att klockan var sju på kvällen. Luften är den bästa vid havet.

Älskar den härliga sanden som har ett så vackert mönster i havet.

Jag och barnen gick omkring och samlade snäckor och de placerade snäckorna som hjärtan. Så fint!

l

Livskvalitet att bara kunna njuta av en varm och solig kväll vid havet. Det är lycka och frihet.

Kram!

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.