D vitamin och salta medelhavs bad

Denna Lördag vigde vi helt åt pool och strandhäng

Jag gillar att bada i havet framför att bada i pool men barnen gillar poolen mer 😀

Havet är så levande och äkta med vågor, bruset och salta stänk. Att kunna välja båda är lyx som vi tar tillvara på när vi är här och vi bunkrar upp d vitamin ☀️

Efter middagen så blev det ett sista kvällsdopp. Jag däremot, höll mig torr, jag är lite mer badkruka än mina blötdjur 🤗

Det är otroligt skönt att ha 27 grader kl 22 på kvällen och sitta ute.

Här i Torrevieja så bor det många svenskar och vi ser många  svenskreggade bilar så det är tydligen inte ovanligt att bila ner hit genom Europa. Jag vet inte om jag kan tänka mig att bo här men att semestra är helt underbart. Jag är väldigt nyfiken på andra människor, kulturer och hur andra lever. Vad jobbar de med, vad gillar de och vad har de för drömmar? De lever på ett annat sätt än vi och har andra värden i livet och det tilltalar mig. Varje människa jag träffar har något att lära mig..

Kram

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.