Fanträff-The Swedish family

Mina barn är väldigt inne på det där med youtubers och de följer några favoriter. En familj som de följer hade idag en fanträff i Göteborg och då hade vi lovat de att åka dit för att prata lite och ta kort.

 

Taggade och glada åkte vi från Landvetter in till Göteborg och Scandic Europa hotell för att träffa ”The Swedish family”. Jag har bara sett litegrann av dem innan som barnen har visat mig.

När vi kom dit så var det redan mycket folk och en lång kö. Klockan tickade på och efter en timme så var det vår tur att få komma fram. Meningen var att de faktiskt bara skulle vara där i en timme men det var så mycket folk så de fick ”jobba över”.

De fick en ica påse med lite presenter.

Titta vad vi fick 😃

En väldigt glad och trevlig familj som ger väldigt mycket av sig själva och satt kvar bra mycket längre än planerat. Barnen är så härliga. så söta och charmiga! 😍

Ok, ett, två, tre PRUTTGUBBE 🤣💞

Så kul att få träffa denna härliga familj och det tyckte mina änglar också. Oliver däremot, ångrade sig och följde med pappa för att köpa dricka istället. Men han har också en youtube favorit och han heter Ethan gamer tv. Jag beställde en t shirt som han blev så glad över.

Så här glad blir man när man fått sin önsketisha 😀🙏🏻

Om ni är nyfikna på våra svenska youtubers så kan ni titta på den härliga familjen Här

Nu önskar jag er en god natt och sov så gott🌙✨❤️

Kram

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.