Förhoppningar och verklighet

Måndag och skola för barnen. Min minsting är stolt över sin nya skolväska 🙂 Så klart att man vill ha nya kläder och en ny väska när allt startar igen!

När jag har lämnat barnen så är det min tid och den tiden idag var väl kanske inte vad jag hade hoppats på men ändå väntat. Jag är van vid att kämpa och sträva framåt men det är alltid tråkigt när dörrar stängs och man får inse att det är dags att ta en annan väg. Lite tröttsamt att vara van vid det men desto mindre besviken blir man. Det är inte alltid som det ger något att kämpa för något som man tror på. Men när en dörr stängs så öppnas en annan eller: ”Den som aldrig begått misstag har heller aldrig provat något nytt”. Jag måste se det så och det ger erfarenhet.

Nu har jag för avsikt att flyta med dit strömmen tar mig…

Vem vet vad det blir?

Hur har er måndag varit? Här har det regnat och det passar bra en måndag som denna  😉 Men jag älskar regn så jag klagar inte. Det finns inget så renande och helande som regn…..

Kramar 

 

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.