Valhelg

”De tänker själva- de tänker rätt”.

Att inte låta sig dras med av andras tankar och medias syn och vinkling på samhället är inte det lättaste och jag ser, både vänster och höger, lättpåverkade  människor som låter sig dras med i den, för stunden och situationen, ström av åsikter som sköljer över dem. Sanningar som halvsanningar och rena lögner. Vad menade Åkesson  egentligen? 

Det gapas rasist, nazist utan att lyssna på innebörden i det som sagts. Utfrysnimg, mobbing och bojkott av SVT. Den som säger att det inte är oroligt i Sverige nu, ljuger. Ett så smutsigt val har jag aldrig varit med om och det är ingen bra nystart för Sverige, för någon.

Jag är väldigt orolig för vårt förvirrade land och undrar över den  framtid våra barn kommer att få möta. Gängkrig, skjutningar, bilbränder och våldtäkter å ena sidan. Rasism, nazism och främlingsfientlighet å andra sidan. Vem är inte rädd??

Jag upplever Sverige som en tickande bomb så hur ska vi göra för att klara de problem vi själva har skapat? Hur kunde det gå så långt? Den sistnämnda frågan vet vi redan svaret på. Nu gäller det att lösa konflikterna.

Alla har sin egen verklighet och egen erfarenhet.

Jag kommer att njuta av att ge min röst. Att få chansen att visa vad jag står för och vad jag inte står för.

Jag förstår inte de som inte engagerar sig inför valet, läser på, tycker och tänker.

Ta vara på din frihet och rättighet att rösta på Söndag ❤️

Kram

Författare: paula

Hej vänner, Paula heter jag och bor i Landvetter med min och våra tre barn. Jag har bloggat sedan 2013 och jag skriver dagbok, om design, mode och mycket annat. Mestadels handlar bloggen om min vardag och med allt som det innebär. Välkomna att följa mig här och på min facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.